Healthy

Време е за … тиква

Когато бях малка ненавиждах тиквата.Не обичах и есента!Сега обаче, като голяма често си мисля за нея дори и през летния сезон.С годините нещата се променят и често нямам търпение да пуснат първите тикви на пазара.А днес ме очаква печена тиква и експериментите за този сезон започнаха 🙂

Каня ви на закуска с палачинки от тиква, защото закуската за мен е едно от условията за усмихнат ден.

Продукти:

около 250 гр печена тиква

1 яйце

2 с.л. овесени ядки

Блендирам всички продукти и пека в загрят тиган под похлупак.Излизат около 6 броя мини палачинки.И ги поливам с кленов сироп за сладост.


А за обяд?Обяда ми също ухае на есен…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s