Кремове · Healthy

Печена шоколадова рикота

Днес ще ви разкажа за един човек, който следя с голям интерес. Съвсем случайно попаднах на страницата й във фейсбук преди време и от тогава редовно я посещавам. Очаквам всяка нейна публикация с голямо нетърпение! И да си призная, не съм от хората, които лесно се впечатляват, но тази жена ме уцели право в сърцето …

От известно време тази рецепта си стои към списъка с чакащите. До момента, в който видях, че и Весела я е приготвила. Този път реших, че няма нужда от експеременти и промяна в рецептата. Затова вярвате или не, следвах чинно нейната рецептата.

Продукти за 2 бр. :

250 гр рикота

1 бр яйце

1 бр банан

20 гр какао

1 ч.л екстракт от ванилия

Приготвяне:

Пасирайте всички продукти и разсипете във формички. Печете в предварително загрята фурна на 175° за 25 мин, след което изключете фурната и оставете рикотата за 15 мин вътре. Това е!


P.S: Рецептата не е авторска и е взета от тук!

Реших да споделя тази наслада и с вас! Искрено се надявам, че авторката няма нищо против! 🙂

Прекрасен ден, същества!

❤,

И.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s